Eigenhuis Eigenstroom
Eigenhuis Eigenstroom

Plaatsing Zonnepanelen

  • Home
  • Plaatsing Zonnepanelen
Gegarandeerd maatwerk

Plaatsing Zonnepanelen

Door te werken met Duitse panelen, experts met ervaring en omdat uw situatie centraal staat, waarborgen wij top kwaliteit.

Vooraf de plaatsing wordt er technische inspectie c.q. schouw uitgevoerd. Voor het veilig plaatsen van zonnepanelen werken wij daarna een plan van aanpak uit. Vervolgens wordt er een stijger en/of valbescherming geplaatst zodat de monteurs op een veilige wijze te werk kunnen gaan. De monteurs zijn gecertificeerd en gaan secuur te werk.

Als eerste wordt de onderbouw volgens de geldende normen veilig aangebracht op uw dak. Er wordt doorgaans gewerkt met Van Der Valk Pro onderbouw. Daarna worden de micro-omvormers aan de onderbouw bevestigd, de bekabeling gelegd en tot slot worden de panelen geplaatst.

De elektricien trekt de kabel naar uw meterkast en plaatst daar een vrije groep zodat de installatie veilig en gezekerd functioneert.

Als alles naar behoren is gemonteerd, wordt het systeem gecontroleerd voor in gebruik name. Dan wordt uw de app geactiveerd zodat u op uw telefoon en/of computer het systeem kunt monitoren.

Als laatst kunt u uw installatie aanmelden bij de netbeheerder waarbij wij u kunnen assisteren. Ook de BTW-teruggave aanvraag wordt dan in werking gesteld, zodat u aan het einde van het kwartaal BTW terug kunt krijgen.

EigenHuis EigenStroom werkt alleen met hoge kwaliteit producten. Hieronder vallen de AEG, Solarhero en Belinus panelen, maar ook de APsystems, Enphase en Hoymiles micro-omvormers.

EigenHuis EigenStroom tijdens plaatsing Zonnepanelen in Utrecht
Gecertificeerd personeel plaatsing zonnepanelen Nieuwegein